Tervetuloa hyvien kirjojen pariin!
Järjestä:
Kirjaluokittelu:
Kustantaja:
Valittu kirjaluokitus: kaikki / kaikki


Ka: /5 ( kpl)
Traileri julkaistu: 10.4.2019 10:02:02
Muotoilua meillekin! Muotoilu- ja brändiopas
Jokaisen yrittäjän ja tuotekehityksestätai markkinoinnista vastaavankannattaa perehtyä muotoiluun, silläse on yksi parhaista erottumise...

Muotoilua meillekin! Muotoilu- ja brändiopas


Jokaisen yrittäjän ja tuotekehityksestä
tai markkinoinnista vastaavan
kannattaa perehtyä muotoiluun, sillä
se on yksi parhaista erottumisen keinoista.
Hyvä muotoilu on tie asiakkaan sydämeen ja
kukkarolle!


Muotoilua meillekin! Muotoilu- ja brändiopas
yrittäjille auttaa yrittäjää arvioimaan tuotteitaan
ja palvelujaan ja neuvoo muotoilun
hyödyntämisessä ja brändin rakentamisessa.
Opas kokoaa hajallaan olevan muotoilutiedon
helposti omaksuttavaan muotoon.


Muotoilua meillekin! on ensimmäinen yrittäjän
näkökulmasta kirjoitettu muotoilukirja.
Konkretiaa tuo Keski-Suomessa toteutettu
Muotoilumaailma-hanke ja sen esimerkit
pienyrityksistä.


Tekijä(t) Anita Saarelainen
Kustantaja Anita Saarelainen
ISBN 978-952-69185-0-1
Sivuja 200
Sidosasu Sidottu


Ka: 5,0/5 (3 kpl)
Traileri julkaistu: 23.11.2016 12:08:49
Kalastajan Konnevesi
Jo muinaiset babylonialaiset tiesivät, että kalastukseen käytettyä aikaa jumalat eivät vähennä ihmiselle suomiensa elinpäivien määrästä. Sitä he eivät arvanne...

Kalastajan Konnevesi

Jo muinaiset babylonialaiset tiesivät, että kalastukseen käytettyä aikaa jumalat eivät vähennä ihmiselle suomiensa elinpäivien määrästä. Sitä he eivät arvanneet, että Konnevedellä kalastaminen tuottaa jopa lisäpäiviä. Tämä Konne¬veden kalatutkimus ry:n toimittama kirja kannattaa lukea jonakin noista lisäpäivistä, jottei aika tule pitkäksi.
Näiden kansien väliin on puserrettu sekä tutkimustieto Konneveden kaloista että särpimeksi nelikoittain kokemusperäistä tietoa niiden pyynnistä. Myös alati muuttuva kalastuskulttuuri mainittavine kalastajineen sekä moniaat kala¬vesien ja kalakantojen hoitomenetelmät esitellään seikkaperäisesti.
Perimmiltään kalastus on mielen tiloja – kaikkea huippujännityksestä aina nykymuodin mukaiseen mindfulness- tai zen-oleiluun. Kirjan tarinat, kertomukset ja novellit välittävät lukijalle näitä intiimejä tuntemuksia. Eräät runot raottavat porttia kalankin mieleen ja siinä liikkuviin eksistentialistisiin kysymyksiin, lähes shamanistisesti.


Tekijä(t) Pentti Valkeajärvi, Lasse Hakkari, Juha Knuutinen, Jonna Kuha ja Timo J. Marjomäki
Kustantaja Konneveden kalatutkimus ry
ISBN 978-952-93-8148-7
Sivuja 288
Sidosasu Sidottu


Ka: /5 ( kpl)
Traileri julkaistu: 18.11.2015 10:33:26
Kengitysopin käsikirja
Näköispainos muutoksitta.   Painopaikka: Saarijärven Offset Oy,  2015   Reprotyöt: Taittopalvelu Yliveto Oy, Jyväskylä ...

Kengitysopin käsikirja

Näköispainos muutoksitta.
 
Painopaikka: Saarijärven Offset Oy,  2015
 
Reprotyöt: Taittopalvelu Yliveto Oy, Jyväskylä


Tekijä(t) L.J. Fabritius
Kustantaja Matti Riekki Oy
ISBN
Sivuja 240
Sidosasu Sidottu


Ka: 4,1/5 (20 kpl)
Traileri julkaistu: 13.11.2015 15:11:23
Talolla tavataan
Muhoksen työväenyhdistys perustettiin suurlakkovuonna 1905. Parin vuoden päästä saatiin oma toimitalo. Vielä ennen ensimmäistä maailmansotaa paikkakunnalle peru...

Talolla tavataan

Muhoksen työväenyhdistys perustettiin suurlakkovuonna 1905. Parin vuoden päästä saatiin oma toimitalo. Vielä ennen ensimmäistä maailmansotaa paikkakunnalle perustettiin työväenyhdistys Kylmälänkylään ja kirkonkylään Woimistelu- ja Urheiluseura Yritys.


Kansalaissodan koettelemusten jälkeen Muhoksen työväenliikkeessä vasemmistosuuntaus vahvistui, mutta virallisesti yhdistykset olivat sosialidemokraattisia. Lapualaisvuosina Muhoksen kunnanvaltuusto ”puhdistettiin” vasemmistoedustajista, Kylmälän Yli- ja Alakylän työväenyhdistykset lakkautettiin ja työväentalot suljettiin.


Toisen maailmansodan jälkeen Muhoksen työväenliikkeen järjestöpohja ja kannatus kasvoivat nopeasti. Muhoksen työväentalo oli erityisen ahkerassa käytössä 1940- ja 1950-luvuilla. Vasemmistolla oli enemmistö kunnanvaltuustossa lähes koko sotien jälkeisen ajan aina 1960-luvun puoliväliin saakka.


Poliittinen jako kulki myös työväenliikkeen sisällä. Muhoksella syntyi sodan jälkeen SKDL:n Työväenyhdistys ja Muhoksen seudun sosialidemokraattinen työväenyhdistys. Vuosikymmenien saatossa joskus jyrkkäkin rajalinja on sittemmin muovautunut yhteistyöpainotteiseksi. Vuoden 2012 kunnallisvaaleissa Vasemmistoliitto sai viisi ja SDP kolme valtuutettua.

Muhos on tunnettu urheilupitäjä. Muhoksen Voitto (per. 1935) nousi Suomen johtavaksi painiseuraksi 1980-luvulla.

Muhoksen työväenliikkeen historia 1905–2015 perustuu laajaan arkistolähteistöön. Myös haastatteluja ja muita muistelulähteitä on käytetty. Teoksessa on runsas ja monipuolinen kuvitus.
Tekijä(t) Jouni Kauhanen ja Esko Jaukka
Kustantaja Muhoksen vasemmisto ry ja Muhoksen sosiaalidemokraatit ry
ISBN 978-952-93-6360-5
Sivuja 348
Sidosasu Sidottu


Ka: 3,4/5 (7 kpl)
Traileri julkaistu: 18.8.2015 13:37:19
Rajamäell´ korkealla
Kirja sisältää arvokasta kerättyä tietoa Rajamäen kylän synnystä ja kehityksestä, elinkeinoelämästä, harrastusmaailmasta, seurakuntaelämästä, kunnalliselämästä,...

Rajamäell´ korkealla

Kirja sisältää arvokasta kerättyä tietoa Rajamäen kylän synnystä ja kehityksestä, elinkeinoelämästä, harrastusmaailmasta, seurakuntaelämästä, kunnalliselämästä, opetustoimesta ja luonnosta. Esillä on Rajamäen elämän koko kirjo.

Kirjantekoa on taloudellisesti tukenut Nurmijärven kunnan sivistyslautakunta.

Nautinnollisia hetkiä kyläkirjan parissa

Rajamäellä 20.8.2010 – 27.8.2015
TyöryhmäTekijä(t)
Kustantaja Rajamäen kyläkirja työryhmä
ISBN 978-952-93-5965-3
Sivuja 344
Sidosasu Sidottu


Ka: 4,0/5 (6 kpl)
Traileri julkaistu: 11.6.2015 14:38:11
Väestönsuojelu Helsingin suojana 1939-2014
Helsingin kunnallinen väestönsuojelu sai alkunsa talvisodan kynnyksellä syksyllä 1939. Ensi toimina helsinkiläisille piti rakentaa pommitusten varalta suojia,...

Väestönsuojelu Helsingin suojana 1939-2014

Helsingin kunnallinen väestönsuojelu sai alkunsa talvisodan kynnyksellä syksyllä 1939. Ensi toimina helsinkiläisille piti rakentaa pommitusten varalta suojia, ja asukkaita ryhdyttiin evakuoimaan sodan jaloista muualle Suomeen. Nykyisille kaupunkilaisille väestönsuojelu näkyy lähinnä väestönsuojina tai talojen katoilla olevina hälytyssireeneinä, mutta ytimeltään väestönsuojelu on osa yhteiskunnan turvaverkkoa, jolla asukkaiden henkeä ja terveyttä suojellaan kriisitilanteissa.

Kirjan vaikuttavissa sota-ajan kuvissa näkyvät kaupunkilaisille rakkaat paikat ja katunäkymät pommitusten alle romahtaneina ja murjottuina. Aikojen saatossa uhkakuvat muuttuvat, ja niiden myötä myös väestönsuojelun vaatimia toimia joudutaan jatkuvasti pohtimaan uudelleen ja kehittämään.

Tämä kirja on kunnianosoitus kaikille eri aikoina väestönsuojeluun myötävaikuttaneille henkilöille mutta erityisesti niille väestönsuojelun tienraivaajille, jotka aloittivat Helsingin väestönsuojelun vaikeina aikoina.Tekijä(t) Seppo Järvinen ja Jari J. Markkanen
Kustantaja Helsingin kaupungin pelastuslaitos
ISBN 978-952-272-777-0
Sivuja 100
Sidosasu Sidottu

Kirjauutuuksia!

Tutustu uutuuksiin valitsemalla haluamasi kirja ja avaamalla traileri. Voit myös ostaa itseäsi kiinnostavan kirjan helposti trailerissa olevan linkin kautta.